CARRERA DECISIVA AL BRASIL

Ecclestone diu ara que no té "un favorit clar" per guanyar el Mundial de F-1

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / LONDRES

El president del Mundial de fórmula 1, Bernie Ecclestone, ha manifestat que no té un favorit clar per al campionat, i ha sortit així al pas d'uns comentaris seus en què deia que preferia que el guanyés Hamilton, perquè Kimi Raikkonen no parlava gens i Fernando Alonso no havia fet res per aquest esport.

"Per mi no hi ha un favorit clar, encara que [Lewis] Hamilton és el que més possibilitats matemàtiques té, i això és una evidència. Però tant com ell, es mereix el títol Fernando [Alonso], que mai s'ha donat per vençut amb el seu caràcter lluitador, que no es rendeix davant de res, i Kimi, que arriba per tercera vegada al final de temporada amb possibilitats de victòria, després d'una primera temporada a Ferrari que tampoc ha sigut fàcil", ha declarat Ecclestone.

El context de les seves declaracions

"No es poden treure les coses d'un context, ni d'una frase. Dir que Fernando ha fet poc per la fórmula 1 seria mentir davant d'una evidència. Quan li hem demanat que estigui en algun lloc sempre hem comptat amb ell, en actes benèfics o promocionals, i dir que no ha fet res per la fórmula 1 seria fals", ha afegit.

Per al mandatari delgran circ"només cal veure l'èxit i les audiències" que l'asturià té a Espanya i en molts països del món des que "està en l'elit".

Un final emocionant

Notícies relacionades

"A vegades, quan parles estàs pensant una cosa i penses que l'has expressat bé, però quan ho veus escrit t'adones que el que volies dir, o no ho han entès, o no t'has explicat, i en moltes ocasions quan fas una broma en una conversa de mitja hora el titular és només la broma. Jo mai he menyspreat, ni menysprearé un pilot pel seu caràcter, ja que tots tenen un gran mèrit i la meva admiració només per ser pilots", ha destacat.

Finalment Ecclestone ha assenyalat que: "A mi m'agrada la competició i per això he dedicat gran part de la meva vida a treballar per aquest esport. El fet que arribin tres pilots a l'última carrera amb possibilitats de triomf al Mundial és una cosa que ha passat poques vegades, i és el millor que pot passar a la fórmula 1 en els nostres dies", ha manifestat.