LA BATALLA DE LA F-1

Ecclestone diu que li agradaria que Alonso i Hamilton xoquessin en l'última volta

El cap suprem de la fórmula 1 creu que el pilot asturià acabarà a Ferrari

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / FUJI (JAPÓ)

Bernie Ecclestone ha assegurat avui en declaracions a la premsa britànica que el seu escenari ideal és que Fernando Alonso i Lewis Hamilton xoquessin en l'última volta del Gran Premi del Japó, en una repetició del vell duel que van protagonitzar Senna i Prost, per donar més emoció a la recta final del campionat.

"M'encantaria veure-ho," confessa el cap suprem de la fórmula 1, que ha afegit que reconeixia que Alonso li havia declarat la guerra sobre la pista al seu company fa dues setmanes a Spa. "Crec que el va intentar treure de la pista. Així ho va semblar, ¿no? Abans les coses eren així, però ara tot és molt més segur sobre la pista".

Possible any sabàtic d'Alonso

Ecclestone ha deixat entreveure que el pilot asturià es podria agafar un any sabàtic la temporada que ve i que després recalaria a Ferrari. Almenys això és que assegura que li han explicat a ell, que Alonso acabaria a l'escuderia italiana una vegada s'acabi el seu contracte amb McLaren.

Notícies relacionades

"Seria terrible, però no s'hi pot fer res," ha explicat Ecclestone en al·lusió al fet que un bicampió del món quedés un any fora del campionat. I ha afegit: "Això li podria venir bé a Ron Dennis. Ron potser dirà: 'Et pagaré, però no pots competir amb un altre equip', com es fa amb els enginyers."

Pel màxim dirigent del circ de la F-1, Alonso "encara no sap el que farà, ni tampoc Ron. Però té contracte i si Ron vol que es compleixi, ho haurà de fer", ha sentenciat.