DE LA FÓRMULA 1 AL FUTBOL

Briatore i Ecclestone compren el Queens Park Rangers, un equip de la segona divisió anglesa

1
Es llegeix en minuts
AFP / LONDRES

El responsable de l'escuderia de Fórmula 1 Renault, Flavio Briatore, i el patró de la fórmula 1, Bernie Ecclestone, han comprat el Queens Park Rangers, equip de la segona divisió anglesa, després que el consell d'administració del club londinenc hagi acceptat la seva oferta.

"Bernie i jo hem rebut amb gran plaer l'autorització del consell d'administració de Queens Park Rangers sobre la nostra oferta i estem impacients per treballar amb l'actual president, Gianni Paladini, i el seu equip", ha dit Briatore a la web oficial del club.

Notícies relacionades

"Coneixem la gran història d'aquest club i la lleialtat dels seus seguidors i estem molt implicats per donar molts èxits a aquesta entitat", ha afegit el responsable de Renault.

Encara que la quantitat exacta de l'operació no ha estat precisada, Gianni Paladini s'ha mostrat content amb la venda de l'equip que presideix. "Aquesta oferta és una excel·lent oportunitat per fer avançar el club i es traduirà en resultats positius al camp. Estic molt content que Bernie i Flavio m'hagin demanat que continuï en el consell d'administració i espero tenir un paper important en el futur del Queens Park Rangers", ha comentat.