Ressituats

La remodelació de la seu judicial d’Esplugues acabarà a l’octubre

Es traslladarà el Registre Civil de la segona planta a la planta baixa, de manera que els ciutadans hi podran accedir directament des del vestíbul, «de manera més ràpida i còmoda»

La remodelació de la seu judicial d’Esplugues acabarà a l’octubre

GSV

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Les obres de remodelació integral de la seu judicial del carrer de Tomàs Bretón d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) acabaran a l’octubre, segons un comunicat d’aquest dilluns.

Ha acabat la primera fase, que ha permès ressituar el Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 i el Jutjat de Primera Instància i Instrucció 3 a espais més amplis i funcionals a la quarta planta.

Aquesta setmana es traslladarà el Registre Civil de la segona planta a la planta baixa, de manera que els ciutadans hi podran accedir directament des del vestíbul, «de manera més ràpida i còmoda».

Aquest any, quan acabin les obres, es desplegarà el nou model d’oficina judicial, amb una disposició d’oficina oberta i una organització diferenciada de serveis que contribuiran a l’especialització i milloraran l’eficiència.

Altres jutjats ressituats

Notícies relacionades

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 també es ressituarà a la quarta planta, amb la implantació del nou model d’oficina judicial, i concentrarà els tres òrgans judicials existents actualment.

L’edifici també tindrà espai de reserva suficient per respondre a les necessitats de futur, com la creació de nous òrgans judicials i una zona de custòdia, i s’habilitarà una sala d’espera exclusiva per a víctimes i una sala multiusos amb un equip de gravació, entre altres espais.