Emprenedoria

Arrenca la segona edició d’Esplugues Talent, el concurs de joves emprenedors

L’empresa Talent Factory i l’Ajuntament triaran les 10 millors «idees de negoci», cadascuna tindrà una empresa mentora del municipi

Arrenca la segona edició d’Esplugues Talent, el concurs de joves emprenedors

ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La segona edició del concurs per a joves emprenedors, Esplugues Talent, ja ha començat. El concurs tracta amb projectes emprenedors realitzats per alumnes de secundària d’Esplugues (Baix Llobregat) que volen donar resposta a reptes socials amb una mirada innovadora

Es poden presentar equips de dos alumnes de 1r de batxillerat o de cicles formatius dels nou centres educatius participants (Joanot Martorell, La Mallola, Severo Ochoa, Joaquín Blume, Garbí, Isabel de Villena, Natzaret, Col·legi Alemany i Highlands School).

L’empresa Talent Factory i l’Ajuntament escolliran les 10 millors «idees de negoci», cadascuna de les quals tindrà una empresa mentora del municipi (Nestlé, Cobega, Produccions del Barri, Creprojects, Synlab, Renault, Made of Genes, Boohoptics, Hospital Sant Joan de Déu i T2C) per ajudar l’equip de cara a la final.

El projecte guanyador s’emportarà un viatge a Silicon Valley (Califòrnia); el segon, un viatge a Brussel·les, i el tercer, una visita a l’ecosistema emprenedor de Barcelona.

Notícies relacionades

L’any passat es van presentar 89 idees i va guanyar un projecte per millorar l’autonomia de persones invidents a l’hora d’adquirir roba, a través d’un sistema d’identificació de peces mitjançant etiquetes en braille i una ‘app’, ideat per Lucía Hernández i Marta Quesada, del Col·legi Natzaret.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO