Encesa de llums

Esplugues dona la benvinguda al Nadal amb una gran festa infantil

Aquest divendres, 2 de desembre, el municipi del Baix Llobregat encendrà els llums nadalencs

Els principals eixos comercials i llocs emblemàtics també lluiran els tradicionals llums nadalencs i figures geomètriques

Esplugues dona la benvinguda al Nadal amb una gran festa infantil

ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Esplugues (Baix Llobregat) donarà el tret de sortida a l’ambient nadalenc aquest divendres, 2 de novembre, quan s’encenguin els llums que donaran color i animació al municipi durant més d’un mes.

A més de 50 carrers i espais públics –els principals eixos comercials i espais emblemàtics, com el Museu Can Tinturé, el Casal Robert Brillas i la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues– lluiran els tradicionals arcs amb figures geomètriques, elements decoratius propis d’aquestes dates (avets, regals, cérvols...) i arbres engalanats.

L’encesa oficial tindrà lloc a les 18 hores de divendres, amb una festa a la plaça Catalunya, que comptarà amb la presència del grup d’animació infantil Els Atrapasomnis. La mateixa tarda s’obrirà també el Túnel de la Il·lusió, un espai per als nens ple de sorpreses, que es mantindrà obert fins al 4 de gener amb tres sessions diàries: a les 18, 19 i 20 hores.

Notícies relacionades

Amb aquesta activitat, Esplugues donarà el tret de sortida a un ampli programa d’activitats nadalenques i de Reis, que tindrà lloc a la plaça de Catalunya i en el qual no faltaran les organitzades per les entitats, com ‘Els pastorets’ (companyia del mateix nom) i el Betlem Vivent (Centre Cultural Andalús Plaça Macael). Algunes de les activitats ja es poden consultar a la pàgina web del consistori.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues