Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

25-N a Esplugues: una setmana plena d’activitats per lluitar contra la violència masclista

El dia central serà el mateix divendres 25, amb una lectura de manifest, a les 12 hores, en la qual participarà la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet

44241826480 07ee5241a8 o

44241826480 07ee5241a8 o

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues (Baix Llobregat) ha organitzat diverses activitats amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

El dia central serà el mateix divendres 25, amb una lectura de manifest, a les 12 hores, en què participaran la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, i l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, i una ofrena floral, a les 19 hores, en memòria de les dones i nens assassinats. Totes dues activitats, a la plaça Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Sobre aquesta temàtica, l’Ajuntament també ha programat l’espectacle teatral ‘Ecos en el fango’, de La Machina Teatro (dimarts 22, al Casal Robert Brillas), així com un taller de violències masclistes en entorns digitals (dimecres 23), classes de defensa personal per a dones (dimarts 29) i la participació de la ciutadania espluguina en la 9a Marxa del Baix Llobregat contra la Violència Masclista (diumenge 27). La programació es pot consultar aquí.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues