Cultura

La renovada sala d’actes del Casal Robert Brillas d’Esplugues aixeca el teló aquest divendres

La reforma, amb un cost de 400.000 euros, ha tingut per objectiu modernitzar la sala

La renovada sala d’actes del Casal Robert Brillas d’Esplugues aixeca el teló aquest divendres

ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El teló de la sala d’actes del Casal Robert Brillas d’Esplugues (Baix Llobregat) s’aixeca aquest divendres, 9 de setembre, per la renovació de l’espai. La reforma, que ha implicat un cost de 400.000 euros, tenia per objectiu modernitzar la sala.

La renovació ha dotat a l’espai de 166 butaques davant de l’escenari que substituiran les cadires que fins ara utilitzava el públic. Es tracta de butaques retràctils perquè la sala es pugui adaptar a diversos tipus d’actes.

També s’ha pujat el nivell del paviment uns 30 centímetres per millorar la visibilitat de l’escenari i s’han realitzat millores acústiques –revestiment de la sala– i d’il·luminació amb un sistema eficient energèticament que es pot ajustar a l’ocupació efectiva i que també vol aprofitar la llum natural.

Durant la inauguració, l’alcaldessa, Pilar Díaz, va explicar que la ciutat ha passat de «tenir un casal de cultura de batalla a un de nou que compleix les millors condicions de comoditat, d’escenari i acústiques, entre d’altres» i va afegir que és «el punt de partida» d’importants novetats culturals que viurà el municipi els pròxims mesos.

‘En Bangkok también hay ratas’

La sala s’estrenarà amb l’obra de teatre ’En Bangkok también hay ratas’, de la companyia teatral La Voz Ahogada, que tracta sobre el paper de les dones en el moviment veïnal barceloní en els anys 60 i 70.

Notícies relacionades

L’entrada és lliure i amb places limitades, per això des de l’organització recomanen inscriure-s’hi prèviament a través del correu memoriahistoricabll@gmail.com.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues

Temes:

Teatre