Procés participatiu

Esplugues inicia un procés de votació per posar un nom relacionat amb el coronavirus a una plaça nova del barri del Gall

L’espai acollirà un acte d’homenatge a les víctimes per la pandèmia el dissabte 6 de novembre a la tarda

Esplugues inicia un procés de votació per posar un nom relacionat amb el coronavirus a una plaça nova del barri del Gall

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues (Baix Llobregat) posa en marxa des d’aquesta setmana i fins al diumenge 31 d’octubre un procés de votació a través de la plataforma digital Esplugues Participa per decidir el nom de la plaça que hi ha a la confluència dels carrers Josep Argemí i Baronessa de Maldà (al costat de l’escola Gras i Soler), en el marc de l’homenatge que la ciutat vol fer de record i dol compartit per la pandèmia de Covid-19.

Totes les persones a partir de 16 anys i empadronades a Esplugues podran escollir entre una de les tres propostes següents: plaça de la Memòria, plaça del Record / plaça dels Records i plaça de la Humanitat.

Acte d’homenatge

L’ajuntament farà públic el nom de la plaça escollit en aquest procés participatiu en el transcurs de l’acte de record i dol compartit per la Covid-19 a Esplugues, que tindrà lloc el dissabte 6 de novembre, a les 18:30 hores, en aquesta mateixa plaça del barri del Gall.

Aquest serà un acte de record a les més de 140 persones mortes durant la pandèmia de Covid-19 i, alhora, de reconeixement a la solidaritat i a la tasca de les persones professionals durant la pandèmia. L’acte tindrà un aforament limitat i requereix reserva prèvia mitjançant aquest formulari.

Notícies relacionades

En el transcurs de l’acte, en el qual hi haurà música i testimonis de primera mà, també es realitzarà la plantació d’una olivera i el descobriment d’una placa commemorativa.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO