Memòria democràtica

Els museus d’Esplugues s’afegeixen a les Jornades Europees de Patrimoni

Aquest cap de setmana els museus oferiran una programació especial centrada en la memòria democràtica

Els museus d’Esplugues s’afegeixen a les Jornades Europees de Patrimoni

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un any més els Museus d’Esplugues (Baix Llobregat) participen els dies 8,9 i 10 d’octubre en les Jornades Europees de Patrimoni, que aquest any celebren 30 anys. En aquesta ocasió, les activitats al voltant de la memòria democràtica són les protagonistes a Esplugues, i alhora clausuren la programació especial de la ciutat en commemoració dels 90 anys de la proclamació de la República.

Teatre i ruta històrica

El dissabte 9 d’octubre els Jardins de Can Tinturé acullen tres sessions de la representació de la peça teatral Porcellana, un monòleg a càrrec d’Ariadna Pastor Sanegre, que en format de tragicomèdia revisa els canvis en la societat que va suposar la proclamació de la República.

I el diumenge 10 a les 17 h, tindrà lloc una nova edició de Capvespre a Sant Pere Màrtir, un passeig de tarda per la muntanya coneixent el protagonisme d’aquest turó estratègic per a l’atac i la defensa de Barcelona i el Baix Llobregat durant la Guerra Civil espanyola. La ruta històrica acaba amb la posta de sol des d’aquest privilegiat mirador.

Notícies relacionades

En les dues activitats les places són limitades i es requereix inscripció prèvia ‘online’ o contactant amb museus@esplugeus.cat o el 93 470 02 18.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Museus