Violència i intimidació

Ingressa a la presó un jove amb antecedents per dos robatoris violents

El detingut, un jove de 19 anys de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, amenaçava les víctimes amb una arma blanca per robar-les

Ingressa a la presó un jove amb antecedents per dos robatoris violents

Mossos

1
Es llegeix en minuts
EFE

El jutge ha ordenat l’ingrés a la presó d’un home acusat de dos robatoris violents a dos menors a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) i amb 18 antecedents policials. Segons els Mossos d’Esquadra, el detingut, un jove de nacionalitat espanyola, de 19 anys i veí de Barcelona, amenaçava les víctimes amb una arma blanca per robar-les. El jove va ser detingut el 30 de setembre com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació i un delicte de lesions, a Esplugues de Llobregat.

La investigació va començar a principis de setembre quan la policia va tenir coneixement que s’havia perpetrat un robatori amb violència i intimidació i que el lladre havia empès des de darrere la víctima, menor d’edat, mentre caminava pel carrer per fer-la caure a terra, on la va amenaçar amb un ganivet per robar-li el telèfon mòbil.

Robatoris similars

Un dia després, va tenir lloc un altre robatori similar, per la qual cosa la policia va començar a investigar i el passat dia 30 va detenir el presumpte lladre que, en els últims mesos, ha sigut detingut en tres ocasions per incidents ocorreguts en altres municipis, on també havia fet servir un ganivet i fins i tot havia ferit les víctimes.

Notícies relacionades

El detingut, amb 18 antecedents policials anteriors, va passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar el seu ingrés a la presó.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO