Activitats

Esplugues obre les inscripcions per a la nova temporada de piscines, tallers i escoles municipals

L’Ajuntament ofereix beques a les famílies amb ingressos anuals per càpita inferiors a 5.218,50 euros

Esplugues obre les inscripcions per a la nova temporada de piscines, tallers i escoles municipals

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts

Esplugues (Baix Llobregat) presenta una campanya per promoure la realització d’activitats esportives, culturals i formatives en el municipi i promou les beques per facilitar l’accés a aquestes a les famílies més vulnerables.

Per als cursos de natació per a totes les edats i nivells i activitat física per a joves (zumba, cycling...) que es realitzaran a partir d’octubre al CEM La Plana ja estan obertes a la recepció del centre i a la web del centre. Les diferents entitats esportives comencen també a fer les inscripcions per a les seves escoles a principis de setembre.

Les inscripcions dels cursos i tallers de l’Escola de Ceràmica i Pintura (que s’iniciaran el 20 de setembre) comencen més tard, a partir del 3 de setembre, enviant un correu o presencialment, demanant cita prèvia a l’Espai Municipal de les Arts d’Esplugues. Del 13 al 17 de setembre el centre municipal realitzarà sessions de portes obertes amb tallers gratuïts.

Per a les inscripcions de l’Escola de Música, que comença el curs el 13 de setembre, és necessari trucar al centre o enviar un correu a escolademusica@esplugues.cat.

Els tallers per a joves de l’Espai Remolí i del Casal de Cultura R. Brillas obren inscripció de l’1 al 20 de setembre, i les inscripcions del Programa d’Animació Sociocultural per a Gent Gran (de tecnologia, cultural, de salut i activitat física), per a majors de 60 anys, seran entre el 6 i el 17 de setembre.

Beques

Notícies relacionades

Per a les escoles de música i ceràmica i pintura, activitats físiques (escoles esportives i natació) i d’oci (centres recreatius), les famílies amb ingressos anuals per càpita inferiors a 5.218,50 euros poden sol·licitar beques en el moment de la inscripció. El detall es pot consultar al programa No et quedis a casa!, Repartit per totes les bústies, i que està disponible també a la web municipal.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments