Mes de la Salut

Esplugues presenta un programa d’activitats per posar en valor les cures i els hàbits de vida saludables

Durant el mes de maig el municipi celebra el Mes de la Salut amb el lema ‘Petits canvis, grans resultats’

Esplugues presenta un programa d’activitats per posar en valor les cures i els hàbits de vida saludables
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Al maig se celebren el Dia d’Acció per a la Salut de les Dones (28 de maig) i el Dia sense Tabac (31 de maig). L’Ajuntament d’Esplugues (Baix Llobregat) ha elaborat, en col·laboració amb diverses entitats, un programa d’activitats durant el mes maig per conscienciar sobre la importància de portar un estil de vida saludable.

Amb el lema ’Petits canvis, grans resultats’, el Mes de la Salut inclou una vintena d’activitats relacionades amb l’alimentació, l’activitat física i la salut mental. Hi haurà tallers, conferències, exercicis físics i una exposició sobre tabaquisme, entre altres activitats, que han sigut organitzades tenint en compte els diferents sectors de població (persones grans, joves, infància...).

Segons Sara Forgas, regidora de Promoció de la Salut, «aquest any de pandèmia ens ha constatat la importància de cuidar la nostra salut, i és més important que mai prendre consciència que amb aquests petits canvis que fem, podem millorar la nostra salut».

Les cures al centre

Un dels actes estrella del Mes de la Salut serà la jornada ‘Les cures al centre’ que organitzen l’Ajuntament d’Esplugues i el Consell Comarcal del Baix Llobregat amb motiu del Dia d’Acció per a la Salut de les Dones, el 26 de maig de 10.00 a 13.00 h a l’Espai Baronda. Comptarà amb aforament limitat, però es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Notícies relacionades

La presentació de la jornada anirà a càrrec de l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, i la presidenta del Consell Comarcal, Eva Martínez; s’oferiran les dades de l’Observatori Comarcal i de l’Institut Català de la Salut; i s’abordarà el tema de la salut de les dones en una taula rodona amb Sonia Ruiz (Ajuntament de Barcelona), Esperança Aguilà (escriptora), Francisca Molero (Institut de Sexologia de Barcelona) i Rosa Guillén (Centre d’Informació i Recursos per a Dones d’Esplugues).

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO