CONVENI AMB L'AJUNTAMENT

El Finestrelles Shopping Centre d'Esplugues aportarà 30.000 euros per «dinamitzar» els eixos comercials

El consistori i el centre han firmat un conveni, que segons l'alcaldessa Pilar Díaz és «una aliança entre el comerç de carrer» per estimular els eixos comercials

«Hem d'aprofitar aquests moments complicats per a tothom per guanyar en fortalesa», va assenyalar Díaz sobre el treball conjunt amb diferents agents econòmics

soc-esplugues

soc-esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz (PSC), i el conseller delegat d’Equilis, la promotora propietària del centre comercial Finestrelles Shopping Centre, Víctor Manuel Gómez, van firmar divendres passat 27 de novembre un conveni perquè el centre aporti un total de 30.000 euros a l’Ajuntament d’Esplugues per «dinamitzar» els principals eixos comercials, segons explica el consistori en un comunicat. 

Per a l’alcaldessa socialista l’acord és «una aliança entre el comerç de carrer», que segons Díaz «dona vida» a la ciutat. «Hem d’aprofitar aquests moments complicats per a tothom per guanyar en fortalesa mitjançant el treball colze a colze entre els diferents agents econòmics», va assenyalar Díaz, qui considera el centre comercial «un estimulo per al petit comerç».

Per la seva part, Carla Balart, gerent de Finestrelles Shopping Centre, va afirmar que el seu objectiu és ser «un agent motivador i col·laboratiu» per a «el benefici» de la ciutadania.

Notícies relacionades

Balart ha ressaltat les diferents col·laboracions que el centre manté amb diferents entitats de la ciutat, com el concurs per erradicar l’assetjament escolar amb un donació de 8.000 euros a dos centres educatius.

Esplugues