03 des 2020

Anar al contingut

ARRAN DEL TANCAMENT DE BARS I RESTAURANTS

Esplugues demana «ajuts immediats» al Govern per al sector de la restauració

En una declaració institucional també apel·len al «consens» amb els representants afectats en cas que hi hagI una pròrroga del tancament

El consistori sol·licita als restauradors que «cedeixin» el menjar que no puguin utilitzar al Centre Municipal de Distribució d'Aliments

El Periódico

Esplugues demana «ajuts immediats» al Govern per al sector de la restauració

FERRAN SENDRA

L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat demana al Govern de la Generalitat «ajuts immediats» al sector de la restauració arran del tancament d’aquests negocis. Durant el passat ple municipal, el 21 d’octubre, es va aprovar una declaració institucional, avalada per tots els grups polítics, per donar suport als propietaris de bars i restaurants que han tancat les seves portes dues setmanes.

En la declaració se sol·licitava al Govern subvencions i a fons perduts per als negocis de la restauració. D’altra banda, el consistori apel·lava al «consens» en cas que calgués prorrogar aquesta mesura.

El govern municipal considera que les mesures haurien de ser pactades amb representants, associacions i sindicats afectats per garantir «una correcta, efectiva i proporcionada aplicació».

Ajudar el Centre de Distribució d’Aliments

També s’ha aprofitat l’ocasió per sol·licitar als restauradors que «cedeixin» els aliments que no puguin utilitzar al Centre Municipal de Distribució d’Aliments.

El consistori ha impulsat una campanya via xarxes socials per fomentar el menjar per emportar als restaurants i bars d’Esplugues.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA