L'ALTRA CARA DEL CONFINAMENT

Esplugues atén 79 dones per violència masclista durant la pandèmia

D'altra banda, el consistori i el Consell Municipal de les Dones impulsaran una campanya de sensibilització contra la violència masclista a la ciutat

tecnicomadrid38965707 valencia 19 6 2017  sociedad  violencia de g nero    campa a

tecnicomadrid38965707 valencia 19 6 2017 sociedad violencia de g nero campa a

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Entre el 16 de març i 17 de setembre, el Centre d’Informació i Recursos per a Dones d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) va atendre 162 persones. En concret, 79 dones van denunciar fets per violència masclista. Les xifres es van conèixer ahir durant el Consell Municipal de les Dones d’Esplugues.

A més, l’organització ha rebut l’encàrrec de treballar en una campanya de sensibilització anual contra la violència masclista en la ciutat, que es preveu la seva arrencada el 25 de novembre. L’alcaldessa de la ciutat, Pilar Díaz (PSC) ha denunciat que aquest any 2020 ha sigut «horrible» després que«tres dones van ser assassinades, víctimes de la violència masclista».

Notícies relacionades

Per aquesta raó, el consistori decideix impulsar un seguit de propostes de sensibilització que tinguin en compte les restriccions de la Covid-19 i la prevenció dels contagis. Una proposta que després de la reunió d’ahir se sumaran també les representants del Consell Municipal de les Dones.

Esplugues