DEL 18 AL 21 DE SETEMBRE

Esplugues tira endavant la seva Festa Major: aforament limitat, mesures de seguretat i entrades solidàries

El consistori i les entitats han programat prop de 30 activitats a cinc escoles de la ciutat amb una limitació de 120 persones i mesures d'higiene

Les entrades es podran adquirir de manera anticipada i el preu anirà destinat al Centre Municipal de Distribució d'Aliments

43241375970 d94ec19bf2 o

43241375970 d94ec19bf2 o

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) tira endavant la seva Festa Major malgrat la situació sanitària i ho fa «reinventant-se». Així, ho explica l’Ajuntament d’Esplugues, que aposta per celebrar la festivitat amb responsabilitat i seguretat.

La programació està formada per una trentena d’activitats que es realitzaran a cinc patis d’escoles municipals de la ciutat, tal com va avançar El Periódico fa un mes. El consistori i les entitats han programat entre el divendres 18 de setembre i dilluns 21 actuacions amb un paper molt important de la cultura local.

Els actes tindran aforament limitat amb un màxim de 120 persones en cada espai. Les escoles escollides han sigut la Isidre Martí, Folch i Torres, Gras i Soler, Can Vidalet i Prat de la Riba, amb seients individuals i mesures de seguretat i higiene.

Actuacions destacades amb destinació solidària

Actuacions destacades amb destinació solidària

Entre les actuacions programades destaquen els balls de cultura popular, grups de música que donaran un tribut a Mecano i Abba, actuacions d’humorcirc i espectacles per a nens petits.

Notícies relacionades

Dilluns a la nit culminarà amb focs artificials, organitzat per ser vistos des dels balcons de les cases, i així evitar aglomeracions. Les entrades, per controlar l’assistència del públic, es podran adquirir de manera anticipada, i el preu (entre 1 i 5 euros) anirà destinat al Centre Municipal de Distribució d’Aliments.

Esplugues