FESTES DE SANT MATEU

La Festa Major d'Esplugues se celebrarà a cinc patis d'escoles «si es donen les condicions sanitàries»

L'Ajuntament i les entitats confeccionen la programació per tirar endavant la festivitat de Sant Mateu amb les mesures sanitàries per la Covid-19

Es preveuen actuacions musicals amb tributs a Mecano i ABBA, balls de cultura popular, circ, humor i un espectacle pirotècnic sense públic com a tancament

43241375970 d94ec19bf2 o

43241375970 d94ec19bf2 o

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Festa Major d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), del 18 al 21 de setembre, s’està organitzant per poder celebrar-se a cinc patis d’escoles de la ciutat.

Degut a la situaciód’emergència sanitària,l’Ajuntament  i les entitats estan treballant per confeccionar el programa festiu, i«si es donen les condicions sanitàries»,segons explica el consistori, poder celebrar la festivitat amb totes les seves activitats.

El que ja avancen, des de l’Ajuntament, és que no se celebraran actes massius, com s’han produït en anys anteriors. Però el consistori vol mantenir l’essència festiva d’aquells dies i per això està treballant per habilitar el pati de les escoles Isidre MartíFolch i TorresGras i SolerCan Vidalet i Prat de la Riba.

Diversitat d’actuacions

La programació cultural compta amb balls de cultura popular, actuacions musicals amb tributs a Mecano i ABBA, espectaclesd’humor,  circ i espai per a la representació de les entitats. La totalitat de la programació es coneixerà a principis de setembre a través del repartiment a les bústies dels veïns.

Els organitzadors estan plantejant la programació perquè coincideixi a la mateixa hora diferents propostes artístiques, i així evitar aglomeracions en un sol punt. També es preveu un espectacle pirotècnic el dilluns 21 de setembre com a tancament de la Festa Major, sense públic.

Notícies relacionades

En totes les activitats hi haurà venda d’entrada per poder controlarl’assistència del públic. El preu de l’entrada anirà destinat a la compra de productes per alCentre Municipal de Distribució d’Aliments.  

Més notícies d’Espluguesen l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA