A PROP DE L'HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

Dos ferits lleus al bolcar un camió a Esplugues

El conductor del camió va ser evacuat del vehicle conscient i una dona va resultar ferida lleu, ja que ocupava un dels cotxes afectats per l'impacte

Les dotacions de Bombers, policia local i el SEM es van desplaçar al lloc dels fets per restablir la normalitat

accidente-esplugues

accidente-esplugues

1
Es llegeix en minuts
Esteve Vallmajor

Un camió formigonera va causar un accident ahir al bolcar a sobre d’uns cotxes a prop de l’Hospital Sant Joan de Déu, a causa d’una sortida de la viaDues persones van resultar ferides, el conductor del camió, que ha sigut evacuat del vehicle conscient, i una dona que ocupava un dels cotxes  afectatsferida lleu per l’impacte.

Els fets van succeir al barri de Finestrelles, en un aparcament situat en un descampat a prop de l’Hospital, on es van desplaçar les dotacions dels Bombers, la policia local d’Esplugues i els Serveis d’Emergències  Mèdiques.

Els bombers van rebre l’avís  a les 11.52 h, segons fonts del cos, i tot i que no es va haver de tancar el trànsit dels carrers, sí que va quedar acordonada la zona d’estacionament  afectada.

Notícies relacionades

Es van fer tasques de neteja de l’espai, ja que es va produir un vessament de combustible. A les 15 h, segons informen les fonts, es van acabar les tasques i la situació va tornar a la normalitat.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments