PROCÉS DE DESESCALADA

Ascendeixen a 600 les denúncies a Esplugues per incomplir el confinament

Només en l'última setmana, de l'11 al 17 de maig, s'han imposat un total de 95 sancions, 52 entre divendres i diumenge

El municipi ha passat aquest dilluns a la fase 0,5 de la desescalada, que permet l'obertura de comerços sense cita prèvia, entre altres excepcions

esplugues

esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local d’Esplugues ha imposat un total de 599 denúncies des de l’inici de l’estat d’alarma per incompliment de l’ordre de confinament. Només l’última setmana, de l’11 al 17 de maig, es van registrar un total de 95 denúncies, 53 entre divendres i diumenge.

El municipi, que aquest dilluns ha entrat juntament amb Barcelona i gran part de la seva àrea metropolitana en la denominada fase 0,5 de la desescaladaacumulava el primer mes de confinament 262 multes interposades per la Policia Local, una xifra que representa ara més del doble.

Des de l’inici de l’estat d’alarma, els agents locals realitzen diversos controls als carrers de manera conjunta amb Mossos d’Esquadra i Policia Nacional, per supervisar que la població compleix les normes de confinament –i ara de la desescalada– decretades pel Govern espanyol.

Notícies relacionades

En aquesta nova fase de la desescalada continuen vigents les franges horàries per fer passejos i activitats esportives, tot i que es permet l’obertura de comerços sense cita prèvia, de museus amb aforament d’un terç com a màxim i de serveis funeraris amb fins a 10 persones.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Confinament