PER A L'HOSPITALET I ESPLUGUES

La Biblioteca la Bòbila s'aboca amb el festival BCNegra 2020

Hi ha programades conferències, taules rodones, clubs de lectura, una ruta literària i un concurs de microrelats

bcnegra-barcelona-negra

bcnegra-barcelona-negra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La programació de febrer de la Biblioteca la Bòbila, especialitzada en novel·la negra, està centrada en el festival BCNegra 2020. En aquest equipament, que dona servei als veïns de l’Hospitalet i d’Esplugues, es faran, entre altres activitats, conferències, clubs de lectura o un concurs de microrelats.

Entre les activitats destaca la conferència ‘Detectius de primera plana, el protagonisme dels periodistes a la novel·la negra’ (dilluns 17), i el cicle ‘3 escriptors, 2 traductors, 1 editor’, que inclou una taula rodona amb els escriptors Empar Fernández, Jordi Ledesma i Vladimir Hernández (que va tenir lloc dimecres 12), una altra amb els traductors Pau Vidal i Maria Llopis (dimecres 19) i una sessió amb l’editor Daniel Huesca, de Sajalín (dimecres 26).

Concurs de microrelats

A més, es realitzaran diversos clubs de lectura, projeccions de cine negre i un ruta literària amb Lluís Bosch pel barri barceloní del Besòs.

Notícies relacionades

També està en marxa el 10è Concurs de Microrelats Negres de la Bòbila (relats amb una extensió màxima de 140 caràcters), que finalitzarà el pròxim 6 de març.

Més notícies d’Esplugues i Hospitalet  a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA