ECOLOGISME I FEMINISME

L'Agenda 2030 i el feminisme protagonitzen la 23a Setmana de la Qualitat d'Esplugues

Sota el lema 'Objectius de Desenvolupament Sostenible, la Qualitat 4.0', es dirigeix als treballadors municipals i té actes oberts a tota la ciutadania

ajuntament

ajuntament

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Del 18 al 22 de novembre, l’Ajuntament d’Esplugues ha organitzat la 23a Setmana de la Qualitat. Com cada any, la setmana està dirigida als treballadors municipals, aquest any sota el lema‘Objectius de Desenvolupament Sostenible, la Qualitat 4.0’.

El dijous 21, a les 19 hores i oberta a tota la ciutadana, es farà la conferència ‘L’Agenda 2030 de la ciutadania. De les Nacions Unides a la nostra ciutat’, amb l’objectiu de reflexionar sobre la capacitat transformadora de la ciutadania per a la consecució dels objectius de l’Agenda 2030. La xerrada estarà a càrrec de l’economista Alba Cabanyes i es farà a la sala 1 de l’Espai la Baronda.

Feminisme contra l’ultraconservadorisme

També en relació amb la Setmana de la Qualitat, però fora de programa, el dijous 28 de novembre, a les 18 h, la periodista Núria Ribó farà la xerrada ‘El moviment feminista fa front a l’onada ultraconservadora’, a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues.

Notícies relacionades

Aquesta activitat forma part del cicle de conferències ‘Municipis i ODS’ que organitza l’Associació per a les Nacions Unides (ANUE) i la Diputació de Barcelona en el marc dels European Days of Local Solidarity.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments