FUTBOL SALA

L'AE Penya Esplugues es proclama campiona de la Copa Catalunya de futbol sala per quart any consecutiu

El conjunt de Robert Caneda va guanyar per un contundent 0-4 contra el Mecanoviga Eixample

20190911 copa-catalunya-senior-femenina-futbol-sala

20190911 copa-catalunya-senior-femenina-futbol-sala

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’AE Penya Esplugues es va proclamar l’11 de setembre, per quarta vegada consecutiva, campiona de la Copa Catalunya Sènior femenina de futbol sala. El conjunt de Robert Caneda va guanyar per un contundent 0-4 contra el Mecanoviga Eixample, portant el timó i el ritme del partit a tota hora.

Els dos equips finalistes femenins de la Copa Catalunya Sènior de Fútbol Sala van competir al Pavelló Nord de Sabadellseu del torneig, a què van assistir 1.015 espectadors, segons dades de la Federació Catalana de Futbol (FCF).

El partit va arribar al descans amb un marcador de 0-3, amb gols de: Berta Velasco (min. 7); Arantxa Medina (min. 8) i 0-3 Pilar Ribes (min. 16). Ja a la segona meitat, Pilar Ribes va marcar el seu segon gol, tancant el marcador amb el definitiu 0-4.

Copa de campiones

En l’entrega de trofeus, la regidora d’esports de Sabadell, Laura Reyes, va donar el plat de subcampiones al Mecanoviga Eixample; mentre que el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, va entregar la copa de campiones a l’AE Penya Esplugues.

Notícies relacionades

A la final també va assistir el president de la FCF, Joan Soteras; el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, Jose Miguel Calle; el vicepresident de l’AE Penya Esplugues, Juan Carlos Hueto, i el president del CFS Eixample, Adrià Muixí, entre d’altres.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Futbol sala