FUTBOL SALA

El juvenil femení de la Penya Esplugues es proclama campió d'Espanya

Les espluguenques es van imposar a l'Atlètic Torcal per 7 a 3 i sumen un títol més als dos aconseguits aquesta temporada, Lliga i Copa Catalunya

res 2019-07-01 10 43 39 whatsappimage2019-07-01at102635

res 2019-07-01 10 43 39 whatsappimage2019-07-01at102635

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’equip juvenil femení de l’AE Penya Esplugues es va proclamar el passat dissabte vencedor del Campionat d’Espanya de Clubs de futbol sala, sumant així una copa més a aquesta temporada, en la qual les espluguenques han aconseguit fer triplet després de guanyar també La Liga i la Copa Catalunya.

Les jugadores espluguenques es van imposar a la final, disputada a la Ciutat del Futbol de la Reial Federació Espanyola de Futbol de Las Rozas, a l’equip malaguenc Atlètic Torcal per 7 gols a 3, proclamant-se així campiones d’Espanya i sumant un nou títol al seu palmarès.

El mes de juny passat, el juvenil de la Penya Esplugues va alçar la Copa Catalunya juvenil de futbol sala després de superar en la tanda de penals l’AE Les Corts UBAE, tan sols unes setmanes després de proclamar-se campió de Lliga en Divisió d’Honor.

Aquesta ha sigut a més una temporada de grans fites a títol personal d’algunes de les jugadores, ja que Daniela Salvat, Mireia Gómez i Mireia Tremps es van proclamar subcampions d’Espanya amb la Selecció Catalana en la categoria sub-17 femenina el mes de febrer passat.

Bona temporada del club

Triomfs que se sumen a altres d’aconseguits per jugadores del club, com Anna Muniesa i Marta dels Riscos, campiones d’Espanya amb la selecció Catalana sub-20 femenina; Berta Velasco, campiona d’Europa amb la Selecció Espanyola i Aina Torrents i Paula Villar, terceres d’Espanya amb la selecció infantil femenina.

Notícies relacionades

El conjunt sènior femení, per la seva part, va perdre per la mínima (5-4) contra el Futsi Atlètic Nalcarnero en el seu històric debut a la gran final de la Copa de la Reina de futbol sala femenina, en un partit disputat divendres passat a Burela (Galícia).

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Futbol sala