OFERTA COMERCIAL

Alcampo i Decathlon amplien l'oferta comercial espluguina

Els dos establiments s'han inaugurat aquest dimarts i suposen la creació de 200 llocs de treball

esplugues

esplugues

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress/El Periódico

Alcampo i Decathlon han inaugurat aquest dimarts els seus establiments ubicats al nou centre comercial espluguí, el Finestrelles Shopping Centre, que va obrir les portes el mes de novembre passat sobre la botzina i amb moltes persianes tancades.

El centre no ha donat detalls dels motius que expliquen els retards en l’obertura d’alguns d’aquests establiments, que a poc a poc estan obrint les portes al públic, tot i que sigui, com en aquest cas, amb el final de la campanya de Nadal.

El nou establiment d’Alcampo, en què l’empresa ha invertit 8 milions d’euros, comptarà amb un total de 182 treballadors, dels quals 160 suposen nous llocs de treball. 

El local ocupa una superfície de 4.100m² i segueix el model dels hipermercats Alcampo. A més, i amb la intenció d’aliar-se amb el comerç de proximitat, compta amb 1.000 referències de proveïdors del territori i incorpora altres avantatges com l’autoescaneig mitjançant Smartphone, l’ús de apps en el procés de compra o el servei a domicili.

D’altra banda, l’obertura del nou establiment Decathlon, el primer de gran format a la localitat i el número 17 de la companyia a la província barcelonina, ha suposat la creació de 40 llocs de treball nous.

Notícies relacionades

La botiga compta amb una superfície d’exposició i venda de 1.509m² i una oferta de més de 110 disciplines esportives. Amb la seva obertura, l’empresa dona per inaugurat el seu 26è local a Catalunya, mentre que en el conjunt d’Espanya arriba als 171.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA