Nestlé Health Science crea una aigua gelificada per a pacients amb disfàgia
L'empresa amb seu a Esplugues assegura que aquest producte ofereix hidratació, estimulació i regulació
Nestlé Health Science, amb seu a Esplugues, ha llançat una aigua gelificada amb textura a púding per facilitar la hidratació dels pacients amb disfàgia, una alteració que produeix molèsties i problemes al tragar.
La multinacional francesa ha sostingut que la seva solució "Resource Aqua + gelificada 3n1" és "un producte únic" pels seus ingredients específics que proporciona tres beneficis: hidratació, estimulació i regulació.
Un 23% de les persones majors de 70 anys que viuen a casa pateixen aquest trastorn, i en residències geriàtriques la xifra s'eleva a un 69% i a gairebé un 48% en el cas d'ancians hospitalitzats.
Notícies relacionadesLa disfàgia és cada vegada més freqüent entre la tercera edat per l'augment de la prevalença de patologies cròniques com la malaltia de l'Alzheimer o del Parkinson, i qui les pateixen corren el risc que els líquids que ingereixen es dirigeixin als pulmons i els provoquin infeccions respiratòries.
- Pèls de punta Gonzalo Bernardos adverteix del "festival" immobiliari que ve: "L'habitatge de compra es posarà molt car..."
- L’Apartur promou la "xivatada" anònima
- Òbit Mor Robert Redford, llegenda de Hollywood, als 89 anys
- SUCCESSOS Multades tres empreses de busos per l’accident mortal de França
- De la Generalitat a Golden Hotels Aragonès renuncia al sou d’expresident i dirigirà l’empresa familiar d’hotels
- La crisi habitacional El Pla Estatal de Vivenda triplicarà la inversió fins als 7.000 milions
- Projeccions econòmiques El Govern i el Banc d’Espanya eleven la previsió de creixement
- Cita empresarial Barcelona Global reuneix 1.500 professionals de 90 nacionalitats
- Farmacèutiques La japonesa AGC Pharma Chemicals inaugura una planta a Malgrat de Mar
- Sector bancari El BBVA confia que el Govern perdi el seu poder per vetar una futura fusió