Nestlé Health Science crea una aigua gelificada per a pacients amb disfàgia
L'empresa amb seu a Esplugues assegura que aquest producte ofereix hidratació, estimulació i regulació
Nestlé Health Science, amb seu a Esplugues, ha llançat una aigua gelificada amb textura a púding per facilitar la hidratació dels pacients amb disfàgia, una alteració que produeix molèsties i problemes al tragar.
La multinacional francesa ha sostingut que la seva solució "Resource Aqua + gelificada 3n1" és "un producte únic" pels seus ingredients específics que proporciona tres beneficis: hidratació, estimulació i regulació.
Un 23% de les persones majors de 70 anys que viuen a casa pateixen aquest trastorn, i en residències geriàtriques la xifra s'eleva a un 69% i a gairebé un 48% en el cas d'ancians hospitalitzats.
Notícies relacionadesLa disfàgia és cada vegada més freqüent entre la tercera edat per l'augment de la prevalença de patologies cròniques com la malaltia de l'Alzheimer o del Parkinson, i qui les pateixen corren el risc que els líquids que ingereixen es dirigeixin als pulmons i els provoquin infeccions respiratòries.
- Partit Popular Toni Nadal, al Congrés del PP: «A Mallorca parlem català, no mallorquí»
- El mapa territorial Enquesta CIS: El PSOE assetja cinc governs autonòmics del PP en l’equador de la legislatura
- Comerç La FNAC d’El Triangle s’acomiada avui amb grans rebaixes
- Segona vida (II) María Vasco, bronze a Sydney"Quan em vaig retirar vaig començar de zero, com un nadó. Em van deixar sola"
- BARCELONEJANT Obre el primer Bikini Lab
- Patri Guijarro: "Ja em sento més jo a la selecció, com al Barça"
- Victòria del campió d’Europa (2-0) El Madrid topa amb Luis Enrique
- CRÍTICA Fito Páez, salvatge i refinat
- El Grec encén el carrer Teatres de Campanya encén l’Arc de Triomf
- Espanya en un moment crucial Feijóo reforça Dolors Montserrat i fa equilibris amb el PP català