NATACIÓ

L'espluguina Laura Amor guanya el campionat d'Espanya infantil de 200 braça

El nedador Ian Florencio es converteix en tricampió aleví als Campionats de Catalunya

1
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

La nedadora Laura Amor, del Club Natació Esplugues, ha aconseguit la seva explosió com a esportista aquest estiu amb la consecució, a finals de juliol, del campionat d'Espanya infantil de 200 braça. Ho va aconseguir a Màlaga, on la jove nedadora entrenada per Blanca Castro també va competir en les proves de 100 braça, on va acabar cinquena, i de 400 estils, on va ser novena.

A més de ser la millor bracista espanyola infantil del doble hectòmetre, Amor és la reina catalana de la braça en la seva categoria, ja que a principis de juliol va aconseguir la medalla d'or en els 100 i 200 braça, i la de plata en els 50, als Campionats de Catalunya Infantils celebrats a Lleida. Campionat en el qual també va obtenir el bronze en 200 esquena.

Després d'aquests resultats, la nedadora del CN Esplugues es va atrevir fins i tot a competir en els Campionats de Catalunya Júnior Open, a Mataró, on va quedar en 12a posició absoluta en 100 i 200 braça.

Els èxits de Laura Amor se sumen als assolits per un altre valor en alça del CN Esplugues, l'aleví Ian Florencio, que va aconseguir tres medalles d'or, en els 100 i 200 lliure i els 100 papallona, als Campionats de Catalunya Alevins celebrats a Reus.

D'altra banda, María Jurado va donar una altra medalla al CN Esplugues, en aquest cas als Campionats d'Espanya Masters, a Badajoz, ja que va aconseguir la medalla de bronze en la prova dels 400 estils en la categoria de 25 a 29 anys.