Guardó

El Sant Joan de Déu d'Esplugues és el tercer millor hospital d'Espanya en pediatria

La Generalitat li atorga la placa Josep Trueta al mèrit sanitari 2016

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

L'Hospital de nens Sant Joan de Déu obté la tercera posició al rànquing a nivell estatal en l'especialitat de pediatria a l'Índex d'Excel·lència Hospitalària. Aquest càlcul es realitza a través dels resultats de 1.500 enquestes realitzades a professionals de la salut.

Per una altra banda, l'Hospital també ha estat reconegut com una de les set entitats destacades de l'àmbit de la salut que, al costat de 13 personalitats, han estat distingides amb les medalles i plaques Josep Trueta al mèrit sanitari, en reconeixement a la seva contribució a l'avanç i la millora de la sanitat.

L'Hospital rep aquesta distinció coincidint amb la propera celebració del seu 150è aniversari aquest 2017.

Entre les entitats guardonades es troben també Pediatria dels Pirineus, una iniciativa en la que participa l'Hospital Sant Joan de Déu. Aquesta és una societat de professionals que garanteix l'atenció pediàtrica de capçalera en les diferents àrees bàsiques de salut a l'Alt Urgell i l'assistència hospitalària a la Fundació Sant Hospital.

Notícies relacionades

Els professionals que formen part de la societat participen en cursos de formació contínua que s'imparteixen a l'Hospital Sant Joan de Déu i van periòdicament al centre per intercanviar impressions sobre els casos que tracten amb els especialistes de l'hospital.

Més notícies d'Esplugues