Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"A les residències de gent gran falten controls i vigilància per evitar accidents"

"A les residències de gent gran falten controls i vigilància per evitar accidents"

Matias Chiofalo - Europa Press

Ana Ramírez

L'any passat, Marea de Residències de Catalunya va mostrar, a través de les cartes al director d' EL PERIÓDICO, la causa de tants incendis a les residències de tota la península ibèrica. Des de llavors, s'han seguit publicant notícies referents als incendis. Ara, a la residència Juan XXIII a Aravaca (Madrid), on aquest més han mort tres dones, i segons diu la premsa és van fer els controls i tot va resultar estar bé. En canvi, els bombers ara han precisat que les portes estaven bloquejades i els sistemes antiincendis eren deficients.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Això ens demostra un cop més que les residències de gent gran d'aquest país estan deixades, per molt que diguin que durant la pandèmia va ser tot culpa de la covid. Podem dir que no és així, que no hi pot haver centres on viuen persones fràgils sense controls exhaustius, ja que els repetits incendis ens demostren que no es fa bé, ni els controls ni la vigilància.

Participacions delslectors

Mésdebats