Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"No tots els pares es diuen Josep, ni tots els que celebrem el Dia del Pare tenim pare"

"No tots els pares es diuen Josep, ni tots els que celebrem el Dia del Pare tenim pare"

123rf

Què especial és celebrar les efemèrides, per molt que siguin religioses i ens obliguin a celebrar el Dia del Pare el mateix dia que Sant Josep. No tots els pares es diuen Josep ni tots els que hem de celebrar el Dia del Pare tenim pare. Ja és mala sort la meva: no tinc pare i el meu sogre es diu Josep, així cada any toca celebració del Dia del Pare i de Sant Josep a la vegada.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Ara ja farà vuit anys que el meu pare, el Pere, va marxar i a mi em va deixar un buit, que com tots els que no teniu pare sabreu, esfereïdor. Encara em costa acostumar-me a la idea que ja no hi és. Per cada petit succés vital em falta aquella trucada. Per cada moment de tristesa o de pèrdua, em falta aquella abraçada. Diuen que ajuda escriure el que t'agradaria explicar-li en aquell moment, com si fos allà, però mai m'he atrevit a fer-ho, pel simple fet que sé que ja no hi és i es faria encara més evident la seva pèrdua.

Tanmateix, és fonamental per a tots els que ens falta una figura paterna, reconèixer la pèrdua. No només pel buit emocional que tenim sinó pel desafiament continu que això implica; enfrontar-nos a una vida sense aquest suport tan necessari. Aquest fet esdevé un recordatori constant de la importància de valorar als que més estimem així com la necessitat imperiosa de trobar maneres d'honrar la memòria dels que ja no hi són.

Participacions delslectors

Mésdebats