Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

El "famós" mandat judicial de l'1-O

undefined40371614 barcelona  01 10 2017 politica referendum 1 o elecciones la 180928232117

undefined40371614 barcelona 01 10 2017 politica referendum 1 o elecciones la 180928232117 / FERRAN NADEU

Segons Mariano Rajoy, Soraya Sáenz de Santamaria i Juan Ignacio Zoido, ells no van tenir res a veure amb les actuacions policials de l’1-O. Sembla que l’únic responsable de què vinguessin 6.000 agents antidisturbis i de la seva actuació contra la gent que volia votar és el jutge de TSJC que va signar el mandat del 8 de setembre amb l’objectiu d’impedir el referèndum.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Qui s’ho creu, això? Almenys el Secretari d’Estat de Seguretat, sí que ha assumit que ell va proposar, organitzar i coordinar totes les actuacions policials a partir d’aquell mandat judicial. Fins i tot, va anar després a veure els agents ferits, bàsicament per contusions, al vaixell on vivien. Només contusions, sense especificar el nombre, perquè anaven ben preparats amb vestit i guants de goma i cautxú, casc, protector facial, porres, escuts, fusells de pilotes de goma, etcètera.

La veritat és que només veure’ls feien por i, per evitar que ens fessin mal, els que anàvem a votar ens ajuntaven els uns als altres, formant les "perilloses i violentes", segons els fiscals, "muralles humanes". Riure per no plorar. Ah! I tot perquè els agents "simplement" tenien el mandat de requisar el material per tal d’evitar que la gent exercís el seu dret de votació. Simplement!  Ah! I diu que ho van fer de forma proporcionada. Déu n’hi do!      

Participacions delslectors

Mésdebats