30 maig 2020

Anar al contingut

"Crec que a l'Hospital de Mollet hi ha molt mala organització, que és molt diferent que la manca de recursos"

Rosa Martí

"Crec que a l'Hospital de Mollet hi ha molt mala organització, que és molt diferent que la manca de recursos"

El 31 de març passat, el meu fill es va fer mal al genoll dret. Vàrem anar a urgències a l’Hospital de Granollers, li van fer una radiografia i no tenia res trencat. Ens van enviar al metge de capçalera, que ens va derivar al traumatòleg, aquest li va prescriure una nova radiografia perquè així ho diu el protocol i perquè les radiografies d’urgència no es registren a l'historial clínic.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Entre visita a l’Hospital de Granollers, metge de capçalera, traumatòleg, radiografia i traumatòleg han passat quatre mesos, i estem al mateix punt de sortida del 31 de març a l’Hospital de Granollers. Una pèrdua de temps per part de tothom i recursos mal aplicats per repetició.  Però això no acaba aquí: l'última visita al traumatòleg, aquest mes d’agost, li prescriu una ressonància pel 28 de febrer del 2020.

Anem a la privada a fer la ressonància i la portem al traumatòleg, que li prescriu que s’ha d’operar perquè té el lligament creuat anterior i una part del menisc trencats. Les proves per l'operació les hi donen pel juliol de l’any vinent, això vol dir que l'operació no li faran fins al Nadal del 2020, com a molt aviat. Una vergonya. Crec que a l’Hospital de Mollet hi ha molt mala organització, que és molt diferent que parlar de manca de recursos -que això seria un altre tema-.

Confio plenament en la sanitat pública, no obstant això, cada dia més l’atenció sanitària s’està convertint en un lloc per a persones que disposin de molt temps, o bé persones que tinguin una malaltia molt greu. La resta ens veiem abocades a la sanitat privada. Penso que no hauria de ser així: un servei ràpid, organitzat i efectiu milloraria el funcionament de l’hospital.

És necessari que s'hagi d’esperar set mesos per fer la ressonància? I després, per l'operació, un any i mig?  No pot ser, alguna cosa no funciona. El meu fill no pot buscar-se feina fins d’aquí a dos anys, com és possible?

M’agradaria que els directius de l’Hospital de Mollet oferissin a la ciutadania alguna resposta a aquesta problemàtica que suposo que si troben moltes persones.

Participacions delslectors

Mésdebats