Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Carta d'un lector: "Senyor Trias, és descabellat dir que els socialistes estaven darrere del 23-F"

Carta d'un lector: "Senyor Trias, és descabellat dir que els socialistes estaven darrere del 23-F"

Ricard Cugat

He llegit la notícia al diari i l’he hagut de tornat a rellegir. Doncs sí, diu el que diu: El senyor Xavier Trias, exalcalde de Barcelona i líder municipal de Trias per Barcelona, afirma en unes recents declaracions fetes en una emissora de radio, que "els socialistes estaven darrere del cop d’ Estat del tinent coronel Antonio Tejero del 23-F de 1981".

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

¿A què ve això ara? ¿Què està buscant amb aquesta acusació? Qui recordi aquelles dates també recordarà la confusió del moment. Ara bé, ens va quedar clar que el cop d’Estat fou un cop bàsicament militar contra el Congrés i la democràcia recent. De conspiracions n’hi ha les que es vulguin, però dir "que els socialistes estaven darrere del cop d’Estat", com si fossin part d’una trama civil, és descabellat .

Al senyor Trias li aconsello la lectura de l’excel·lent llibre de l’escriptor Javier Cercas, 'Anatomía de un instante' o 'Anatomia d’un instant', si ho prefereix.

Jo prefereixo la història a la fabulació.

Participacions delslectors

Mésdebats