Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Aquest cop, el Barça ha perdut però lluitant amb orgull i dignitat"

Raphinha y Dembélé saludan a la afición azulgrana tras ser eliminado el Barça por el PSG en Montjuïc.

Raphinha y Dembélé saludan a la afición azulgrana tras ser eliminado el Barça por el PSG en Montjuïc. / Jordi Cotrina

Malgrat la immensament dolorosa derrota i eliminació del Barça a la Champions davant del poderós París Saint-Germain, he de dir, com a seguidor barcelonista de tota la vida, que ha sigut de les vegades que m’he sentit més orgullós del meu equip.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Res a veure amb aquelles altres -aquestes sí- vergonyoses eliminacions com va passar a Liverpool o Roma, enmig de la impotència i la rendició claudicants més absolutes. A Montjuïc no; aquí van lluitar amb valentia i urpes fins al final i amb clares ocasions per empatar l’eliminatòria quan ja estaven perdent 1-3, fins al fatídic i maleït 1-4 final.

Però varen caure amb tota la dignitat i amb el cap ben alt! Visca per tots ells i, especialment, per aquells que estan cridats a ser el futur del nostre club: amunt Cubarsí, Pedri, Lamine, Fermín, Gavi... I amunt Barça. Gràcies a tots vosaltres per fer-me reviure el sentiment i l’orgull de ser culer.

Participacions delslectors

Mésdebats