Comunitat de lectors

EL PERIÓDICO estrena localitzador de punts de venda

La web d’EL PERIÓDICO llança un nou servei per millorar l’atenció als seus lectors

EL PERIÓDICO estrena localitzador de punts de venda
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Entrem en un període de dates vacacionals i molts dels nostres lectors es desplacen lluny dels seus domicilis habituals.

Per a aquells que disfrutaran d’uns dies de descans i també per a totes les persones que per qualsevol altre motiu es trobin lluny del seu lloc habitual de residència, acabem d’estrenar el localitzador de punts de venda de l’edició de paper que poden consultar a la nostra web. 

Aquest nou servei, accessible a tot el públic, es pot consultar des de qualsevol dispositiu (telèfon mòbil, ordinador o ‘tablet’) i permet localitzar tots els establiments on es pot adquirir EL PERIÓDICO, tant a Catalunya com en zones limítrofes de la comunitat d’Aragó.

¿Com funciona? molt senzill: s’accedeix al localitzador a través del menú principal de la web, a la secció ‘Serveis’. Dins d’aquesta secció trobem l’apartat ‘Punts de venda’ i al prémer allà apareix un mapa.  

A través de navegació tàctil (si s’accedeix amb un telèfon mòbil o una ‘tablet’) o amb el ratolí (si la recerca es realitza des d’un ordinador) els nostres lectors podran acostar-se al punt geogràfic on es troben i seleccionar el seu establiment més pròxim. 

A l’escollir un punt de venda, la funcionalitat permet conèixer la seva direcció exacta, les coordenades GPS i els dies d’obertura.

Notícies relacionades

A més, permet saber si està tancat per vacances. Així, en els mesos de juliol i agost, els nostres lectors podran localitzar un punt de venda alternatiu també a prop del lloc on habitualment compren EL PERIÓDICO.

Amb aquest nou servei, aspirem a millorar l’atenció al client i a seguir a prop dels nostres lectors com sempre.