Trobada amb lectors

Cara a cara | Olga Merino conversarà amb els lectors d’EL PERIÓDICO

Les persones assistents a la trobada podran conversar amb la columnista del diari i autora de ‘Cinco inviernos’ i ‘La forastera’

Cara a cara | Olga Merino conversarà amb els lectors d’EL PERIÓDICO

ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Periodista, novel·lista espanyola i una de les firmes habituals i més importants d’EL PERIÓDICO. Olga Merino, guardonada recentment per la RAE per la seva novel·la ‘La forastera’, conversarà amb la comunitat de lectors del diari aquest dijous, 24 de novembre, en un dels seus llocs preferits al món: una llibreria.

Les persones assistents podran parlar amb l’escriptora i columnista, que explicarà segurament d’on li ve l’afició per ajuntar lletres i explicar històries i com planteja els seus articles, com i quan en decideix la temàtica. 

Els que hagin llegit els seus llibres també tindran una ocasió d’or per preguntar-li per aquells cinc hiverns com a corresponsal del diari a Moscou (1993-1998) o enfonsar en la personalitat d’aquestes dones fortes protagonistes del premiat ‘La forastera’, una espècie de ‘western’ contemporani ambientat en un lloc indeterminat que bé podria ser un poble de les serres subbètiques

Notícies relacionades

La trobada tindrà lloc a la llibreria Nollegiu (València, 588), al barri del Clot de Barcelona, un espai amb una vocació clara: ser un agent actiu en la difusió de la lectura. Per això, a més de vendre llibres i recomanar lectures, acullen actes relacionats amb la cultura com presentacions, recitals... ¡I un cara a cara amb Olga Merino!

Si hi estàs interessat o interessada només t’hi has d’inscriure en aquest enllaç.