Molt més que receptes
Cara a cara entre el crític gastronòmic Pau Arenós i lectors d’EL PERIÓDICO

Les crítiques gastronòmiques de Pau Arenós es poden olorar, assaborir... però ¿què hi ha darrere d’aquestes cròniques? ¿Com treballa un cronista de restaurants? ¿És un treball tan sucós com sembla o també té el seu costat amarg? ¿Quins han sigut els seus últims descobriments?
Periodista i escriptor, guardonat amb el Nacional de Gastronomía, entre altres premis, Arenós respondrà a aquestes preguntes i moltes més, les que sorgeixin en la seva trobada amb la comunitat de lectors d’EL PERIÓDICO.
La cita tindrà lloc aquest dijous, 16 de juny, a les 19 hores a la fàbrica Moritz (ronda Sant Antoni, 41, de Barcelona). L’autor de llibres culinaris fonamentals com ‘Els genis del foc’ i ‘La cocina de los valientes’ posa la taula i les cerveses. Per assistir-hi només és necessari reservar una entrada omplint el següent formulari.
- Fugida salarial del 0,5% Els funcionaris de la Generalitat no cobraran fins a l’octubre la paga de fins a 625 euros pels retards pendents
- Medi ambient Els pops fugen d’Espanya i envaeixen les costes britàniques: aquest és el motiu
- Comerç La FNAC d’El Triangle s’acomiada avui amb grans rebaixes
- Xarxes El nen de "la tranquil·litat" a les piscines de Terol parla 13 anys després: "Un dia vaig arribar amb el pit enfonsat i un ull morat a casa"
- Tribunals "Me l’han jugada. Agafeu-los i mateu-los"
- Piscines, brou de cultiu de malalties: quines infeccions pots agafar i com prevenir-les
- Mor una anciana atropellada pel seu propi vehicle a Barcelona
- POLÍTICA Sánchez braceja per salvar-se del naufragi mentre Feijóo celebra cada cop amb el PP de festa
- Polèmica L’alcaldessa de Palafrugell nega que s’hagi prohibit als grups d’havaneres afegir-se al públic si canta ‘El meu avi’
- Comitè federal Illa exhibeix el seu suport a Sánchez i a les mesures preses en el PSOE: «Anem pel bon camí»