Molt més que receptes

Cara a cara entre el crític gastronòmic Pau Arenós i lectors d’EL PERIÓDICO

Cara a cara entre el crític gastronòmic Pau Arenós i lectors d’EL PERIÓDICO

LAURA GUERRERO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les crítiques gastronòmiques de Pau Arenós es poden olorar, assaborir... però ¿què hi ha darrere d’aquestes cròniques? ¿Com treballa un cronista de restaurants? ¿És un treball tan sucós com sembla o també té el seu costat amarg? ¿Quins han sigut els seus últims descobriments? 

Notícies relacionades

Periodista i escriptor, guardonat amb el Nacional de Gastronomía, entre altres premis, Arenós respondrà a aquestes preguntes i moltes més, les que sorgeixin en la seva trobada amb la comunitat de lectors d’EL PERIÓDICO.

La cita tindrà lloc aquest dijous, 16 de juny, a les 19 hores a la fàbrica Moritz (ronda Sant Antoni, 41, de Barcelona). L’autor de llibres culinaris fonamentals com ‘Els genis del foc’ i ‘La cocina de los valientes’ posa la taula i les cerveses. Per assistir-hi només és necessari reservar una entrada omplint el següent formulari.