Molt més que receptes
Cara a cara entre el crític gastronòmic Pau Arenós i lectors d’EL PERIÓDICO

Les crítiques gastronòmiques de Pau Arenós es poden olorar, assaborir... però ¿què hi ha darrere d’aquestes cròniques? ¿Com treballa un cronista de restaurants? ¿És un treball tan sucós com sembla o també té el seu costat amarg? ¿Quins han sigut els seus últims descobriments?
Periodista i escriptor, guardonat amb el Nacional de Gastronomía, entre altres premis, Arenós respondrà a aquestes preguntes i moltes més, les que sorgeixin en la seva trobada amb la comunitat de lectors d’EL PERIÓDICO.
La cita tindrà lloc aquest dijous, 16 de juny, a les 19 hores a la fàbrica Moritz (ronda Sant Antoni, 41, de Barcelona). L’autor de llibres culinaris fonamentals com ‘Els genis del foc’ i ‘La cocina de los valientes’ posa la taula i les cerveses. Per assistir-hi només és necessari reservar una entrada omplint el següent formulari.
- Tendències en salut L’ashwagandha, el suplement que conquista dones en la menopausa: «M’ha tret la boirina del cap»
- Estrena televisiva ‘OT 2025’ arriba amb un nou jurat i un programa d’humor
- 53 anys d’història Un tresor fotogràfic, en perill
- Més d’un milió de catalans prenen Diazepam i altres ansiolítics
- La pluja torrencial provoca riuades en diversos municipis
- Nova etapa L’emotiu comiat de Ramon Pellicer del ‘TN’ de TV3 després de 23 anys: «Ara assumirem altres responsabilitats»
- Opinió Xarxes socials i salut mental juvenil: entre la visibilització i la banalització
- Futbol / La crònica El Barcelona enlluerna el València en una capsa de sabates
- La contracrònica Suplents que no ho són
- A BALAÍDOS Un penal en el temps afegit frustra la primera victòria del Girona