Molt més que receptes
Cara a cara entre el crític gastronòmic Pau Arenós i lectors d’EL PERIÓDICO

Les crítiques gastronòmiques de Pau Arenós es poden olorar, assaborir... però ¿què hi ha darrere d’aquestes cròniques? ¿Com treballa un cronista de restaurants? ¿És un treball tan sucós com sembla o també té el seu costat amarg? ¿Quins han sigut els seus últims descobriments?
Periodista i escriptor, guardonat amb el Nacional de Gastronomía, entre altres premis, Arenós respondrà a aquestes preguntes i moltes més, les que sorgeixin en la seva trobada amb la comunitat de lectors d’EL PERIÓDICO.
La cita tindrà lloc aquest dijous, 16 de juny, a les 19 hores a la fàbrica Moritz (ronda Sant Antoni, 41, de Barcelona). L’autor de llibres culinaris fonamentals com ‘Els genis del foc’ i ‘La cocina de los valientes’ posa la taula i les cerveses. Per assistir-hi només és necessari reservar una entrada omplint el següent formulari.
- Cuiner David Peregrina, el xef mallorquí assassinat al Brasil, va fugir a Sud-amèrica després de ser condemnat per estafa en una trama de falses hipoteques
- Salut pública Una associació demanda Sanitat pels casos de danys causats per Nolotil
- Pensionistes Això és el que cobraràs de jubilació amb una nòmina de 1.500 euros al mes
- Catinones, droga camuflada Catalunya, base de comercialització d’una nova coca dels pobres
- Zona en tensió Desallotjament d’El Kubo i La Ruïna: La Salle Bonanova tancarà accessos i suspendrà activitats aquest dijous
- Truc infal·lible Com pots acabar amb les taques grogues dels coixins
- Trobada sorprenent Els Reis, fans de la ‘princesa del poble’, Belén Esteban
- Seguretat Social ¿Com es pot calcular la pensió de jubilació amb la nova reforma? | CALCULADORA
- Laboral Tothom qui té un contracte indefinit ha de recordar això
- Inflació L’IPC de novembre apunta que les pensions pujaran el 3,8% el 2024