Molt més que receptes
Cara a cara entre el crític gastronòmic Pau Arenós i lectors d’EL PERIÓDICO

Les crítiques gastronòmiques de Pau Arenós es poden olorar, assaborir... però ¿què hi ha darrere d’aquestes cròniques? ¿Com treballa un cronista de restaurants? ¿És un treball tan sucós com sembla o també té el seu costat amarg? ¿Quins han sigut els seus últims descobriments?
Periodista i escriptor, guardonat amb el Nacional de Gastronomía, entre altres premis, Arenós respondrà a aquestes preguntes i moltes més, les que sorgeixin en la seva trobada amb la comunitat de lectors d’EL PERIÓDICO.
La cita tindrà lloc aquest dijous, 16 de juny, a les 19 hores a la fàbrica Moritz (ronda Sant Antoni, 41, de Barcelona). L’autor de llibres culinaris fonamentals com ‘Els genis del foc’ i ‘La cocina de los valientes’ posa la taula i les cerveses. Per assistir-hi només és necessari reservar una entrada omplint el següent formulari.
- EL PROTAGONISTA DEL CLÀSSIC Lamine Yamal, el fenomen que desborda les precaucions: independitzat, xofer del club i una amistat amb Morad
- L’escola d’hostaleria deixarà de fer classes a partir de l’estiu
- Al Centre "De premi": el bar de Sabadell aclamat per les seves patates braves
- Successos Tres detinguts per atracar un banc a Camarles
- Consells pràctics Una experta en finances revela els tres hàbits que arruïnen milers de persones
- Successos Detingut un conductor borratxo per circular 15 km contra direcció a Olot
- Futbol El Barça es proclama campió de Lliga F i segueix amb pas ferm cap al pòquer de títols
- Entrevista Javier Burón: «Necessitem un 30% de vivenda pública que costi un 30% menys que la de lliure mercat»
- Nou pontificat Lleó XIV demana un alto el foc «immediat» a Gaza i Ucraïna en la seva primera oració davant els fidels a la plaça de Sant Pere
- Prova popular Luis Enrique corre a Barcelona per la seva filla Xana en una edició multitudinària de la Cursa d’El Corte Inglés