La trobada de Pere Navarro amb els lectors d'EL PERIÓDICO, a la portada d'aquest diumenge

La primera crònica de Marc Marginedas sobre Síria després del seu alliberament, al suplement 'Més Periódico'

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, 27-04-2014.

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, 27-04-2014.

1
Es llegeix en minuts

"Hem canviat el PSOE de dalt a baix", afirma el primer secretari del PSC, Pere Navarro, en la trobada amb els lectors d'EL PERIÓDICO EL PERIÓDICOdel cicle de debats Entre Tots amb dirigents polítics catalans. El debat amb el polític socialista català ocupa la majoria de la portada de l'edició d'aquest diumenge. "La vostra proposta és una reacció a l'auge de l'independentisme", li va dir el ciutadà Jordi Arís a Pere Navarro. "L'únic pacte que has fet amb Mas és sobre BCN World", li retreu Sergi Freixa.

Notícies relacionades

L'emotiu homenatge a l'exentrenador del Barça Tito Vilanova al Camp Nou és la segona informació de la portada. El món de l'esport rendeix tribut a l'entrenador desaparegut, acomiadat en la intimitat a Peralada.

El tercer element de la primera pàgina d'EL PERIÓDICO és la portada del suplement 'Més Periódico', amb el periodista del diari Marc Marginedas com a protagonista. Marginedas publica la seva primera crònica de Síria --"La crònica que no vaig poder enviar"-- després del seu alliberament.