Casa milà

La Pedrera de Gaudí reobre el 15 de juliol amb mascaretes

Especialment, perquè el públic de proximitat el redescobreixi i pugui transitar fins i tot per aquells espais que habitualment estan tancats

Abans d'accedir-hi, es prendrà la temperatura als visitants i als treballadors, hi haurà dispensadors de gel i una freqüència més gran en la neteja

zentauroepp52818089 coronavirus galeria barcelona200318102517

zentauroepp52818089 coronavirus galeria barcelona200318102517 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’edifici de la Pedrera, conegut com a Casa Milà, d’Antoni Gaudí, es podrà tornar a visitar a partir del 15 de juliol, amb algunes novetats pensades especialment perquè el públic de proximitat el redescobreixi i pugui transitar fins i tot per aquells espais que habitualment estan tancats.

La Fundació Catalunya La Pedrera, encarregada de la seva gestió, aposta, així mateix, perquè a última hora de la tarda es pugui estar al «terrat dels guerrers» prenent una copa de cava, mentre es divisa la ciutat a l’horitzó, segons ha informat aquest divendres.

Amb menys aforament, els responsables de l’edifici han remarcat que s’aplicaran totes les mesures sanitàries perquè «es pugui disfrutar de l’experiència amb tota tranquil·litat», amb mampares en diversos punts.

Notícies relacionades

Alhora, abans d’accedir-hi, es prendrà la temperatura als visitants i als treballadors i serà obligatori l’ús de mascaretes, a més d’haver-hi dispensadors de gel i una freqüència més gran en la neteja de tots els espais del recorregut.

Pensant en el públic familiar, s’oferirà la possibilitat que la visita acabi amb un taller de «trencadís», en el qual els més petits podran conèixer aquesta aplicació ornamental del mosaic i emportar-se després els treballs que hagin fet.