EN COL·LABORACIÓ AMB EL BBVA

«El nostre sector serà dels últims a normalitzar-se»

NR Coffee & Tea subministra una alta gamma de cafès, productes especialitzats i sistemes pensats per a l'hostaleria

bbva

bbva

1
Es llegeix en minuts

–Quins serveis ofereix NR Coffee&Tea?

–A NR Coffee&Tea ens basem a subministrar una alta gamma de cafès, productes especialitzats i sistemes pensats per a l’hostaleria. Oferim als nostres clients un servei integral tècnic que assegura la millor solució a totes les necessitats respecte al producte i la maquinària del cafè. Aquest servei engloba el servei tècnic preventiu i el servei tècnic d’urgència, a més d’un assessorament tècnic per part del nostre personal qualificat per assegurar un correcte funcionament de la maquinària del cafè.

-¿Què els diferencia respecte als altres distribuïdors de cafè?

–Som una empresa jove, dinàmica i amb un objectiu clar: oferir un producte de qualitat juntament amb un servei impecable. Oferim un servei totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client. Cada negoci s’adreça a un públic diferent i, per tant, les seves necessitats van canviant.

-¿Com els està afectant la crisi de la Covid-19?

–Està sent una etapa complicada. El nostre sector és un dels més afectats i, segurament, dins de l’escalada d’obertures, és l’últim a normalitzar-se. Hi ha molta incertesa.

-¿Continuen oferint servei?

–Actualment, estem treballant per oferir, en la brevetat més gran possible, alternatives de servei i estem buscant eines per adaptar-nos a la nova situació que afectarà el sector. Els nostres serveis de repartiment tècnic estan tancats, ja que el 90% dels nostres clients estan en aquestes condicions. Tot i que sí que oferim un servei mínim, amb totes les mesures de seguretat, per als clients que continuen oberts.

Notícies relacionades

-¿Han rebut algun tipus d’ajuda?

–Sí, el banc BBVA sempre ha estat al nostre costat i, en aquests moments d’incertesa, encara més. L’entitat ha respost de forma ràpida i eficient davant de qualsevol dubte i pregunta. Estem molt contents amb l’assessorament personalitzat dels gestors de l’entitat, que s’han preocupat sempre a buscar productes financers adaptats a les nostres necessitats. L’últim producte que ens han ofert ha sigut un préstec ICO, amb condicions molt favorables per poder fer front a la situació que ha d’arribar.