Cita anual a Barcelona

El Periódico congrega l’empresa catalana per liderar la recuperació

  • Aitor Moll destaca el lideratge de les empreses catalanes en la recuperació posterior al coronavirus i la creació d’ocupació

Premios Empresa del Año 2020 de El Periódico Lliurament dels premis: Lliurament del Premi Empresa de l’Any – el premi recau en Laboratoris Reig Jofre, recullen el premi el Sr. Ignasi Biosca, CEO , la Sra. Isabel Reig, presidenta i el Sr. Alex García Reig, vicepresident - lliuren el premi l’Excma. Sra. Raquel Sánchez, Ministra de Transports del Govern d’Espanya, el Molt Hble Sr. Pere Aragonès, President de la Generalitat de Catalunya, el Sr.Javier Moll, President de Prensa Ibérica i el Sr. Josep Oliu, President del Banc Sabadell / Ferran Nadeu (EPC)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

En un any que la recuperació econòmica s’ha començat a enlairar de la mà de les vacunes, la farmacèutica Reig Jofre ha sigut la guanyadora dels premis Empresa de l’Any 2020, organitzats per EL PERIÓDICO. Aquesta companyia catalana, amb 90 anys d’història, ha guanyat rellevància en els últims mesos després de ser designada pel gegant Johnson & Johnson per a la producció de la vacuna de Janssen a la nova planta de productes injectables de Sant Joan Despí. La presidenta, Isabel Reig, i el conseller delegat, Ignasi Biosca, han recollit el màxim guardó de l’edició número 40 d’aquests premis, patrocinats pel Banc Sabadell.

Més de 120 empresaris, directius i polítics han assistit a l’entrega dels premis amb què el grup Prensa Ibérica –propietària del Grup Zeta, del que forma part EL PERIÓDICO– distingeix les millors estratègies corporatives de l’any. L’acte –fet a l’edifici de la Llotja de Mar de Barcelona i amb un aforament limitat en comparació amb altres anys per respectar estrictament les mesures de prevenció Covid– ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès; la ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez Jiménez; el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín; i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; entre altres.

A més de l’empresa de l’any, els premis reconeixen així mateix les millors iniciatives empresarials en els àmbits de la digitalització (que ha recaigut en la pime Cafès Cornellà), innovació (3D Incubator), projecció internacional (Fluidra), iniciativa (Heura) i el Lidera (Montse Pujol de PMP Pret à Porter Cases).

La gala ha sigut presidida pel president de Prensa Ibérica, Javier Moll, la vicepresidenta, Arantza Sarasola; el conseller delegat del grup, Aitor Moll, el director general, Sergi Guillot, i el director gerent del diari, Fèlix Noguera; així com pel director d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, Albert Sáez.

Estabilitat i infraestructures

Durant la gala, el conseller delegat de Prensa Ibérica, Aitor Moll, ha enaltit el paper de les empreses i el seu rol social en la fase de creixement que enfila actualment l’economia catalana i espanyola, després del dur impacte del coronavirus. «Són essencials per aconseguir que la nostra economia torni a créixer, per recuperar el pols de l’ocupació i per fer realitat aquesta reactivació econòmica que tanta falta fa», ha declarat.

Notícies relacionades

Moll ha instat el nou Govern de la Generalitat a promoure un cicle polític d’«estabilitat política i econòmica» durant els pròxims anys. També ha reclamat un «impuls de les infraestructures», habilitant, entre altres, l’ampliació de l’aeroport del Prat i així consolidar-lo «com un aeroport de connexió internacional». Al Govern espanyol, d’altra banda, l’ha instat a desenvolupar el Corredor Mediterrani i reforçar les connexions amb França via l’alta velocitat. 

Entre els assistents ha destacat la presència del president del Banc Sabadell, Josep Oliu; el president de la patronal catalana Pimec, Antoni Cañete; la vicepresidenta de Foment del Treball, Mar Alarcón; la presidenta Barcelona Global i sòcia de Seeliger & Comte, Aurora Catà; el president de Meroil, José Luis Porté; el president de Barcelona Tech City, Miguel Vicente; o el director de Comunicació del Grup Fundació La Caixa, Juan María Hernández Puértolas; entre altres. 

Temes:

Empreses