BANC SABADELL

Ser on siguin les empreses

Recolzar el premi Empresa de l'Any és la millor manera de reconèixer l'esforç, el talent i el coratge que els nostres empresaris posen al servei de la societat

2
Es llegeix en minuts

Banc Sabadell ha experimentat els últims anys una gran transformació, no només en volum sinó també en projecció. D'una entitat especialment enfocada a banca d'empreses, a una altra amb un clar compromís de banca universal; d'una entitat amb un àmbit d'actuació domèstic, a una altra d'internacional.

Fins no fa gaire temps, Banc Sabadell es donava a conèixer per un d'aquells 'claims' corporatius que encara es recorden: “El banc de les millors empreses. I el teu”. Va ser la manera de posar en valor els seus orígens, l'estret vincle amb el món empresarial, a l'obrir les seves portes a particulars i famílies.

Fundat el 1881, Banc Sabadell va néixer gràcies a la iniciativa d'un grup d'empresaris de la indústria tèxtil de la ciutat del Vallès Occidental. Sol·licitaven comptar amb una institució que els ajudés a finançar la compra de carbó i llana per a la producció dels teixits que comercialitzaven. La iniciativa va mobilitzar 127 empresaris sabadellencs que van unir les seves forces i talent per posar els pilars d'un banc que amb el pas del temps s'ha convertit en un referent, primer, per a l'empresariat de Sabadell, després per al de Catalunya, i en una fase més contemporània per al de la resta d'Espanya.

Aquest ADN empresarial es reflecteix avui en la seva activitat diària, ja que el 69% de les grans companyies del país i el 42% de les pimes espanyoles treballen amb Banc Sabadell. Precisament, l'entitat lidera el rànquing del Net Promoter Score (NPS) en grans empreses i pimes. Aquest indicador avalua el nivell de recomanació dels clients. És a dir, quan a un empresari se li pregunta si aconsellaria a un conegut els serveis del seu banc, el Sabadell aconsegueix les valoracions més altes de tot el sector.

Per aconseguir aquests registres l'entitat ha recorregut un llarg camí en què ha sabut adaptar-se i interpretar les circumstàncies de cada moment, així com obrir-se al món globalitzat en què ens trobem assentant-se en mercats tan exigents com el dels Estats Units, el Regne Unit o Mèxic. Aquest llarg camí traçat també defineix els valors de Banc Sabadell, una entitat que posa el focus en l'excel·lència, la proximitat, la confiança, la transparència, la senzillesa, el compromís i la valentia. Una entitat que com diu el seu actual 'claim' (Ser on siguis) vol estar disponible al client on i com aquest l'hi exigeixi.

Notícies relacionades

Amb tots aquests elements és fàcil entendre els motius que impulsen Banc Sabadell a recolzar el premi Empresa de l'Any d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA. Estar al costat de les empreses i contribuir al seu creixement és la millor manera de crear oportunitats i construir futur. El talent, l'esforç i el coratge que els nostres empresaris posen al servei de la societat han de tenir un reconeixement públic i un aplaudiment vigorós.

El premi Empresa de l'Any d'EL PERIÓDICO és, sens dubte, la millor plataforma per a això. Avui sense deixar de ser el banc de les millors empreses, Banc Sabadell té clar que ha de ser on siguin les companyies, i acompanyar-les en la seva travessia tal com ha estat fent en els seus 136 anys de trajectòria.