Trànsit Segona Pasqua

L’operació tornada es complica i acumula fins a 51 quilòmetres de cues a Catalunya

Un accident a l’AP-7 a Montornès del Vallès complica la circulació a la via i causa 4 quilòmetres de congestió

L’operació tornada es complica i acumula fins a 51 quilòmetres de cues a Catalunya

MANU MITRU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ha començat l’operació tornada d’aquest cap de setmana llarg en motiu de la Segona Pasqua. Així doncs, uns 195.000 vehicles tornaran fins a la mitjanit a la capital catalana i l’àrea metropolitana després que al llarg de la jornada ho hagin fet ja 95.022 més, segons les dades facilitades pel Servei Català de Trànsit.

Entre les tres de la tarda de divendres i la mateixa hora de dissabte, van abandonar la conurbació barcelonina uns 495.000 vehicles, més dels inicialment previstos, molts dels quals han anat tornant de manera escalada entre ahir i avui, segons han informat a Efe fonts de Trànsit.

Principals retencions

Durant aquesta tarda les carreteres catalanes han presentat fins a 51 quilòmetres de retencions intermitents en diferents punts, la majoria en direcció Barcelona.

Com en altres ocasions, l’AP-7 i la C-31 han sigut les dues carreteres que han presentat més retencions i cues. Les principals se n’han trobat:

  • A la C-31 des de Santa Cristina d’Aro en direcció Llagostera i des de Vilanova i la Geltrú en direcció Barcelona.

  • A l’AP-7 distribuïts en diversos trams: des de Sant Celoni – Llinars – la Roca en direcció Barcelona i des de Roda de Berà, el Vendrell, i Vilafranca en direcció Barcelona.

  • A l’ N-340 des de Coma-ruga en direcció Barcelona.

  • A l’ N-2 des de Tordera en direcció Barcelona.

  • A la C-14 a la Riba

Un accident a l’AP-7 ha complicat la situació a la carretera, per tant, a l’altura de Montornès del Vallès s’ha hagut de tallar un carril de la circulació i des del Servei Català de Transit han recomanat circular per vies alternatives, com la C-60 i la C-32. I, en aquest tram s’han acumulat fins a 20 quilòmetres de congestió en direcció Barcelona.

Per facilitar l’operació tornada d’aquest pont, Trànsit ha habilitat carrils addicionals en sentit contrari a l’habitual a l’AP-7 i la B-23, entre Vilafranca del Penedès i Molins de Rei; a la C-32, entre Sant Andreu de Llavaneres i Montgat, i a la C-32, entre Gavà i Cornellà.