El Periódico de l'Eixample

Eixample

Al col·le caminant

El Bicibús ja té un ‘germà petit’: el Camí Bus s’estrena a l’Eixample de Barcelona

  • La primera línia és operativa des del dimecres 14 de desembre amb un recorregut que passa per l’avinguda de Roma

El Bicibús ja té un ‘germà petit’: el Camí Bus s’estrena a l’Eixample de Barcelona

Ayuntamiento de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de l’èxit del Bicibús, neix la iniciativa del Camí Bus, un nou projecte impulsat per les AFA de les escoles Auró i Els Llorers de Barcelona, que també tenen el suport del projecte comunitari Camí Amic. Aquesta idea es va posar en marxa dimecres passat, 14 de desembre, amb un recorregut per l’avinguda de Roma, a l’Eixample.

Notícies relacionades

El que diferencia el Camí Bus del Bicibús és que, en lloc d’utilitzar la bicicleta, es proposa anar a peu al centre escolar. D’aquesta manera, es busca potenciar l’autonomia dels nens, que els adults puguin acompanyar les criatures i animar-los a fer esport i a adquirir hàbits saludables.

Entorns més segurs i sostenibles

Entorns més segurs i sosteniblesEn la primera edició hi han participat una vintena de famílies. El Camí Bus, que igual que el Bicibús té per objectiu promoure la mobilitat en grup i reivindicar uns entorns més segurs i sostenibles, té previst que aquest dimecres, 21 de desembre, es faci una altra sortida i que la iniciativa continuï una vegada passades les festes nadalenques. La voluntat del projecte és que s’hi vagin sumant cada vegada més famílies i que aquesta iniciativa s’ampliï amb noves línies.