Excel·lència per afrontar els reptes de futur

Els màsters universitaris són necessaris davant l’alta exigència del mercat laboral

Excel·lència per afrontar els reptes de futur
1
Es llegeix en minuts

En el model d’educació superior actual, l’especialització i multidisciplinarietat són factors clau. Per a això, les universitats catalanes s’han centrat a oferir màsters adaptats a l’alta exigència del mercat laboral. Sense anar més lluny, destaca Blanquerna-URL que, des de 1948, aposta per la transformació social a través de la formació universitària. En els seus màsters, se centra en la qualitat, en uns plans d’estudi en els quals el coneixement, l’educació i els valors van de la mà.  

Les seves facultats estan ubicades en zones emblemàtiques de Barcelona, amb l’objectiu d’integrar l’alumnat a la ciutat i comptar amb els serveis i equipaments de la capital catalana. A la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport, Blanquerna-URL ofereix, entre d’altres, el Màster universitari en Atenció a la Diversitat i Educació Inclusiva, dirigit a les persones que volen convertir-se en especialistes en educació especial; el Màster universitari en Psicopedagogia, per formar professionals en l’àmbit psicopedagògic; i el Màster universitari en Gestió d’Organitzacions i Projectes Esportius (Sports Management), per als estudiants que vulguin exercir càrrecs tècnics en organitzacions esportives. 

Les pràctiques es porten a terme en empreses rellevants

La Facultat de Ciències de la Salut compta amb un equipament i eines educatives d’última generació. En aquesta facultat s’imparteixen formacions com el Màster universitari en Neurofisioteràpia, per als fisioterapeutes interessats en l’abordatge de disfuncions del sistema neuromusculoesquelètic en tots els àmbits assistencials; el Màster universitari en Activitat Física Terapèutica per a Persones amb Patologia Crònica, Envelliment o Discapacitat, pensat per a fisioterapeutes que vulguin centrar-se en l’exercici terapèutic i activitat física com a eines terapèutiques; i el Màster en Fisioteràpia Infantil, dirigit als fisioterapeutes que vulguin especialitzar-se en l’atenció terapèutica en la població infantil.

Notícies relacionades

D’altra banda, Blanquerna-URL també compta amb el campus de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals, al Raval de Barcelona, en el qual posa a disposició dels alumnes un gran ventall d’equipaments per poder realitzar pràctiques i projectes amb èxit. Des d’aquesta facultat, s’imparteixen màsters com el Màster en Comunicació Política i Social, especialitzat en màrqueting polític; el Màster universitari en Producció i Comunicació Cultural, per formar professionals especialitzats en la producció de projectes i la seva comunicació, i el Màster universitari en Estudis Avançats d’Assumptes Internacionals.  

L’alumnat compta amb atenció personalitzada

Més info a: www.blanquerna.edu

Temes:

Apunts