La gala Empresa de l’Any 2023 Banc Sabadell cita el món econòmic

L’esdeveniment, que premia l’acompliment de set empreses catalanes i d’un empresari, congregarà uns 300 assistents

La gala Empresa de l’Any 2023 Banc Sabadell cita el món econòmic

El Periódico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nova cita anual convocada per EL PERIÓDICO. El món econòmic i social es tornarà a reunir dilluns vinent 18 de març amb motiu de la gala de l’Empresa de l’Any 2023 Banc Sabadell. L’acte, que estarà encapçalat pel president Pere Aragonès i altres autoritats, a banda de la plana major de Prensa Ibérica, la companyia editora d’aquest diari, congregarà uns 300 representants d’empreses, institucions i entitats de Catalunya.

A més de l’Empresa de l’Any i de l’Empresari de l’any, també es reconeixeran altres empreses mitjançant els premis Empresa familiar, Empresa + Sostenible, Empresa +Innovadora, Empresa + Internacional i Empresa +Inclusiva, a més d’Empresa + Indústria 4.0.

El jurat que atorga els premis està conformat per diferents personalitats de l’àmbit socioeconòmic de Catalunya. Es tracta d’Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, com a president del jurat; Aitor Moll, conseller delegat de Prensa Ibérica; Sergi Guillot, director general de Prensa Ibérica; Albert Sáez, director d’EL PERIÓDICO; Fèlix Noguera, director general d’EL PERIÓDICO; Xavier Comerma, director general territorial de Catalunya de Banc Sabadell; Lluís López, director de Comunicació i Relacions Institucionals del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB); Jordi Romañach, director de Comunicació i Relacions Institucionals a Catalunya d’El Corte Inglés; Núria Burguera, directora de Comunicació del Port de Barcelona; Antoni Cañete, president de Pimec; Ana Sesé, directora de Comunicació de l’IESE; Salvador Guillermo, de Foment del Treball; María Díaz, directora de Comunicació, Marca i Relacions Institucionals d’ESADE; Miquel Nadal, director general del Cercle d’Economia, la Cambra Comerç de Barcelona; Núria Rodríguez, directora de Medi Ambient i Responsabilitat Social de Naturgy; Ángel Hermosilla, secretari general del Col·legi d’Economistes; Xavier Gispert, director de Comunicació de Cellnex; Mar Galtés, Corporate Development Director de Tech Barcelona; Mercè Conesa, consellera delegada de Barcelona Global i Joan Angulo, director de Màrqueting Corporatiu de Fira de Barcelona. En la seva reunió del 13 de febrer van escollir els guardonats d’entre les candidatures presentades, amb l’excepció del nou guardó Empresa + Indústria 4.0, que va ser posterior.

Els premis són un referent en el panorama socioeconòmic de Catalunya des de fa més de quatre dècades. EL PERIÓDICO vol, a través d’aquests guardons, posar en valor l’esforç del teixit industrial català i la seva aportació en la construcció d’una societat cada dia més equitativa, rica i progressista.

Puig cedeix el testimoni

Notícies relacionades

El grup de cosmètica i perfumeria Puig és la companyia que va resultar guardonada en l’edició de l’any passat. Per la seva banda, Carlos Bartomeu, president d’Iryo, va rebre el reconeixement d’Empresari de l’Any 2022.

Els patrocinadors de la gala són a més de Banc Sabadell, El Corte Inglés, Naturgy, Cellnex, Port de Barcelona, Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Mango.