El consell de CaixaBank preveu repartir un dividend de 0,39 €

La cúpula de l’entitat distribuirà, en total, 4.300 milions d’euros del benefici registrat durant l’últim any

El consell de CaixaBank preveu repartir un dividend de 0,39 €
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El consell d’administració de CaixaBank proposarà a la Junta General d’Accionistes, que se celebrarà el pròxim 22 de març, la distribució d’un dividend en efectiu durant el mes d’abril de 0,3919 euros bruts per acció amb càrrec als beneficis aconseguits el 2023.

Segons recull l’agència Efe de l’ordre del dia de la junta, que es va conèixer ahir, el consell de CaixaBank proposarà aprovar la distribució del resultat net individual –un benefici de 4.304 milions d’euros–, destinant 2.889 milions a dividend i 1.415 milions a reserves.

L’import estimat corresponent al pagament d’un dividend de 39,19 cèntims d’euro per acció equival al 60% del benefici net consolidat, en línia amb la política de dividends actualment vigent per l’entitat.

Altres punts que figuren en l’ordre del dia són la proposta de reelecció de María Verónica Fisas Vergés com a consellera independent i l’aprovació de la reducció del capital social en 129 milions d’euros de nominal mitjançant l’amortització de 129 milions d’accions pròpies de CaixaBank d’un euro de valor cada una d’elles.

Notícies relacionades

Política de remuneració

El consell també proposarà la modificació de la política de remuneració dels consellers i del nivell màxim de retribució variable per als empleats les activitats professionals dels quals incideixen de manera significativa en el perfil de risc de la societat.