Nomenament

Fernando Campos, nou conseller delegat de DKV

Fernando Campos,  nou conseller delegat  de DKV
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Consell d’Administració de DKV Seguros ha nomenat Fernando Campos nou conseller delegat de la companyia a Espanya. El nomenament serà efectiu a partir del pròxim 1 d’abril. Fins aquesta data, l’empresa continuarà sent dirigida pel Comitè Executiu que va assumir el control el març del 2023, després de la sortida de l’anterior CEO.

El president del consell d’administració de DKV, Javier Vega de Seoane, va destacar ahir la idoneïtat de Campos: "La contrastada experiència en companyies d’assegurances multinacionals, així com el profund coneixement de l’assegurança de salut i la seva identificació amb els valors i la cultura de DKV han decantat l’elecció de Fernando".

Notícies relacionades

Vega de Seoane, a més, va reconèixer i va agrair el treball del comitè executiu per arribar als resultats previstos i mantenir el rumb en l’actual pla estratègic.

Fernando Campos (Madrid, 1976) és un alt executiu amb experiència internacional en companyies d’assegurances multinacionals. És llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid i MBA Internacional per IE Business School. Ha realitzat, entre altres estudis, un programa de direcció general a IESE.

Temes:

IESE