Tanquen súpers ‘fantasma’

Tanquen súpers ‘fantasma’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Glovo ultima el tancament de part de la seva xarxa de supermercats fantasma a Espanya, una reestructuració que es cobrarà l’acomiadament de més de 100 empleats, al voltant del 10% de la plantilla, segons expliquen a EL PERIÓDICO fonts coneixedores. Els magatzems de Barcelona i Madrid no es veuran afectats a nivell de retallada de plantilla, però pot ser que sí de sou. I és que la direcció ha plantejat a la representació dels treballadors una desvinculació de conveni per suprimir o rebaixar determinats plusos. La modificació està pendent de negociar i a Barcelona podria afectar centenars de repartidors.

Notícies relacionades

Glovo disposa d’una xarxa de centres logístics ubicats en zones estratègiques, en els quals emmagatzemava productes de compra per entregar-los en un breu lapse de temps a persones que realitzin la compra a través de la seva aplicació. Els compradors no poden accedir físicament a aquests supermercats, sinó que només estan habilitats per comprar online.

Davant els problemes de rendibilitat d’aquesta divisió del negoci, la companyia de les motxilles grogues ha decidit tancar en part la seva operativa. Està previst que tanquin els súpers fantasma a Bilbao, Pamplona, Tenerife, Las Palmas, Alacant i Granada.