Els pastissers esperen vendre 30 milions de tortells de Reyes

El de massapà i fruita és el més sol·licitat i aquest any el seu consum augmentarà un 5%

Els pastissers esperen vendre 30 milions de tortells de Reyes

M. J. I.

1
Es llegeix en minuts
María Jesús Ibáñez
María Jesús Ibáñez

Periodista

ver +

Els espanyols consumiran aquests dies prop de 30 milions d’unitats de tortells de Reyes, cosa que equival a un increment de les vendes d’aquest producte de rebosteria del 5% respecte a l’anterior campanya, segons les estimacions de l’Associació Espanyola de la Indústria de Fleca, Brioixeria i Pastisseria (Asemac). A Catalunya, es consumiran més d’un milió de tortells de Reyes artesans, un 2% més que l’any anterior, després d’un bon inici de la campanya de Nadal, amb un augment en vendes de torrons i panettones en pastisseries, estima el Gremi de Pastisseria de Barcelona.

Notícies relacionades

El de massapà i fruita encara és el més venut, però seguit molt de prop pel farcit de nata. De fet, algunes pastisseries ja venen més el de nata, segons el gremi.

"L’any passat la campanya va venir precedida d’un entorn inflacionista en el preu de les matèries primeres. Aquest any l’és diferent i les famílies estan apostant pel seu consum", apunta el president d’Asemac, Felipe Ruano, que destaca que la seva venda s’ha avançat i està tendint a desestacionalitzar-se.

Temes:

Barcelona